Najnovije vesti

Nikolić sutra u Sarajevu na sastanku regionalnih lidera

27.05.2016, 13:43, Politika, Izvor: Blic

Predsednik Srbije Tomislav Niković posetiće sutra Sarajevo, prvi put od kada je izabran na tu funkciju, objavile su danas banjalučke "Nezavisne novine". Kako je potvrđeno ovom listu iz Predsedništva Bosne i Hercegovine (BiH), Nikolić će učestvovati na sastanaku regionalnih lidera u okviru procesa "Brdo-Brioni".

 

NEMA POŠTEĐENIH Izvršitelji sada "kucaju na vrata" i državnim institucijama

27.05.2016, 13:40, Društvo, Izvor: Blic

Državne institucije i javna preduzeća više nisu privilegovane kad je reč o izvršavanju obaveza i plaćanju dugova, troškova, zaostalih zarada, jer sada i njima izvršitelji "kucaju na vrata", popisuju i prodaju pokretnu imovinu radi namirenja potraživanja.

 

Mustafa: Biće promena u Vladi Kosova

27.05.2016, 13:40, Politika, Izvor: Blic

Premijer Kosova Isa Mustafa izjavio je danas da će koalicioni partneri odlučiti o kadrovskim promenama u vladi u zavisnosti od rezultata rada svakog ministra ponaosob.

 

Šešelj: SRS podržava posetu Vučića Moskvi

27.05.2016, 13:38, Politika, Izvor: Blic

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da nema informacije o tome šta je bio razlog posete premijera Srbije Aleksandra Vučića Moskvi, ali da radikali podržavaju svaki oblik saradnje sa Rusijom.

 

Vulin: Vučićeva poseta Moskvi pokazuje njegov lični odnos s Putinom

27.05.2016, 13:35, Politika, Izvor: Blic

Ministar za rad Aleksandar Vulin ocenio je danas da poseta premijera Aleksandra Vučića Moskvi govori o njegovom ličnom odnosu sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i o značaju politike naše zemlje, koja se priznaje u međunarodnim odnosima.

 

Ljajić: Izdato 20.000 vaučera za odmor u Srbiji, očekujemo rekordnu godinu

27.05.2016, 13:29, Društvo, Izvor: Blic

Ministar trgovine turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da je broj izdatih vaučera za ovu godinu za odmor na turističkim destinacijama u Srbiji danas prešao cifru od 20.000, što je veoma ohrabrujući podatak za domaću turističku privredu.

 

Inspekcija: Hleb je dobrog kvaliteta, ali pekari ne poštuju sve propise

27.05.2016, 13:27, Društvo, Izvor: Blic

Inspekcija je u prethodnih nekoliko meseci kontrolisala više od 700 proizvodnih pogona u pekarama i utvrdila da je hleb dobrog kvaliteta, ali i da pekari ne poštuju sve propise, zbog čega je zabranjen rad u 25 objekata, izjavio je danas načelnik u Sektoru poljoprivredne inspekcije Ministarstva poljoprivrede Nenad Vujović.

 

Popović napustio Borka: Ne sviđaju mi se ovi napadi na druge

27.05.2016, 13:19, Politika, Izvor: Blic

Dragan Popović, jedan od viđenijih članova Levice Srbije napustio je taj pokret.

 

Udovički: Uprave da budu profesionalne i ne obaziru se na političke tranzicije

27.05.2016, 13:14, Društvo, Izvor: Blic

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički izjavila je danas u Zrenjaninu da lokalne uprave ne smeju biti “potrešene političkim tranzicijama” već moraju da budu visoko profesionlne i da od 8. juna počnu razmenu podataka iz službenih evidencija.

 

Lovernj i Vesterman bodre Partizan protiv FMP-a!

27.05.2016, 13:10, Košarka, Izvor: Blic

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić smatra da njegova ekipa spremno dočekuje polufinalnu seriju Superlige Srbije protiv FMP-a i istakao da crno-beli ne smeju da potcene protivnika.

 

Pretraga vesti